nee Vyras bandė pamokyt Tai bordiūras sustabdė.Matai komandą :"atleisk gazą iš lėto" taip ir supratau "iš lėėėto". Nežinau kudie ,bet bajau bajau.Man gerai ir keleivio statusas nors praktiškai patogiau būtų ,jei mokėčiau vairuot.
Na ko gero tenka būt vairuotoja po kiekvieno baliuko
Tai, kad į baliukus važiuojam taksi, tiksliau iš jų , bet vasara prie ežeriukų tai vežioju aš dažniausiai, bet man pačiai patinka, labai retai mane veža
O aš, pamenu, taip bijojau, kad net kojos drebėjo Atsisėdau už vairo atlikti ten tuos manevrus, ir niekaip negaliu sankabos nulaikyti Koja taip dreba, kad baisu
O aš, pamenu, taip bijojau, kad net kojos drebėjo lol Atsisėdau už vairo atlikti ten tuos manevrus, ir niekaip negaliu sankabos nulaikyti lol Koja taip dreba, kad baisu lol
Aš tai teises senai turiu, dar studentavimo laikais išsilaikiau, bet anksčiau nevairavau Visai man patiko keleivio statusas Bet va jau du metai kaip vairuoju - nes išsikėlėm gyvent truputi už miesto - tai pabodo vyrui mano vairuotoju būti ir nupirko mašiniuką, - oj kaip baisu pradžioj buvo Ai, aš ir dabar tai tik savais maršrutais važinėju - ir kiekviena proga taikau į keleivio vietą
Aš tai teises senai turiu, dar studentavimo laikais išsilaikiau, bet anksčiau nevairavau smile Visai man patiko keleivio statusas wink Bet va jau du metai kaip vairuoju - nes išsikėlėm gyvent truputi už miesto - tai pabodo vyrui mano vairuotoju būti ir nupirko mašiniuką, - oj kaip baisu pradžioj buvo wacko Ai, aš ir dabar tai tik savais maršrutais važinėju 1tooth - ir kiekviena proga taikau į keleivio vietą biggrin
Toks jausmas lyg pati būčiau parašiusi Pas mane lygiai tokia pati situacija
Kol kas teoriškai ženklus studijuoju šturmano vietoje, klausinėju vyro, kaip elgtis kokioje sankryžoje, ar konkrečioje situacijoje, bet vairuoti neteko...
Quote (stebėtoja)
O o o kam nervai vairuojant ?
Kauno mieste vairuojant kartais tenka susinervinti, kai koks goželis šmakšt ir išlenda prieš nosį, tai man tik gimdymai visi prieš akis pralekia ir jau geriu vaistus, negalėčiau būti atsakinga už vaikų gyvybes
Quote (lašas)
vairavimas atpalaiduoja
Mane atpalaiduoja nėrimas sėdint šalia vairuotojo, geriau, kad aš nematau jokių lenkiančiųjų, ar manevruojančiųjų