nezaidziu, nebent korteles padelioju... kazkaip nerandu tam laiko... vyras irgi ne megejas... bet vat brolis, tai maniakas... galetu kiauras dienas sedet, kol akys islips
Kartais pasensą padėlioju ar yra toks Manhjong, o kai būnu labai įpykus tinka chuzzle rimtesniems nelieka laiko, be to mano jaunylis žaidžia už mus visus. Ypač laikau kenksmingu "Linage".
darbe buvo pats mėgstamiausias Man patinka pažaisti (jei aišku laiko būva) mėgstu lenktynes, loginius žaidimukus, dabar su 3 simsais pasėdžiu vyras mėgsta kur šaudo (aišku kuo daugiau), kur siaubo ir tikroviško žiaurumo daug
labai megstu pazaisti. man tai kaip liga nuo senu laiku uzsilikusi. stengiuosi kuo maziau, bet ne visada iseina taip kaip norisi norejau pasiklausti gal kartais kuri turi parsisiuntusi nukrekinta dinner dash zaidimuka? niekur nerandu o va per valanda (nemokama versija tik tiek galioja) niekaip neiseina visu kambariuku pereiti
na o siaip megstu loginius ir kortu zaidimukus. dazniausiai zaidziu tinklapyje draugas.lt
Aš labiau mėgstu žaisti žaidimus su telefonu Dabar išsirinkau galingą modelį iš čia https://pigu.lt/lt/foto-gsm-mp3/mobilieji-telefonai , tai nekyla jokių nepatogumų