Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
|
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 13:00:23 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Vat visuomet skaitėsi, kad moterytės privalo atlikti kai kurios darbus, kitų negali, nes yra MOTERIS (čia kalbu apie pvz.: kambarių tvarkymą, skalbimą, lyginimą, vinių kalimą ir .t.) Ar dažnai tenka (teko) tai išgirsti iš aplinkinių? Kaip į tai reaguojat, tai jus žeidžia, o gal nekreipiat dėmesio? Dėl ko tai teigiu ? Nes bent jau man (kai buvau dar jauna ir gyvenau su broliu ir sese) dažnai tekdavo išgirsti : " tu kambarius tvarkyk, nes tu mergaitė", " tu valgyt daryk - nes esi mergaitė", "nesimušk - nes esi mergaitė" ir t.t. čia be galo gali vardint O dar esu grdėjusi sakant berniukui : "neverk, nes vyrai neverkia"
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 17:09:39 | Nr. # 27 |
administratorė
|
Manau, kad tiek vyras, tiek moteris gali atlikti įvairius darbus. Tikriausiai, vienintelio dalyko vyrai tikrai negali padaryti - tai gimdyti, o daugiau, manau, visi darbai po lygiai 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 22:47:59 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Tinakris) Tikriausiai, vienintelio dalyko vyrai tikrai negali padaryti - tai gimdyti, nes kitus darbus ir zunkius ir lengvus kuo puikiausiai gali atlikt abeji Quote (arija) " tu kambarius tvarkyk, nes tu mergaitė", " tu valgyt daryk - nes esi mergaitė", "nesimušk - nes esi mergaitė" ir t.t. čia be galo gali vardint as kai augau teko ir malkas pakapot,ir sunkius kibirus patasyt,bet buvau su tevu iskrovem 4t grudu ir dar i sokius lekiau nors as skaitau,kad mergaitem negerai per sunkius darbus dirbt,mano sesei net gimda yra pasmukus 
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 00:31:15 | Nr. # 29 |
administratorė
|
Quote (balandiene) as kai augau teko ir malkas pakapot, Aš irgi esu kapojusi malkas kaime Quote (balandiene) su tevu iskrovem 4t grudu ir dar i sokius lekiau Nu tu pavarai Šaunuolė Quote (balandiene) negerai per sunkius darbus dirbt,mano sesei net gimda yra pasmukus Tas tiesa, persistenkt nereikia 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 00:36:50 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Nu tu pavarai Šaunuolė as kaimo mergiote,daug ka moku,bernus pakeldavau 
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 00:38:28 | Nr. # 31 |
administratorė
|
Quote (balandiene) bernus pakeldavau O aš visus aplengdavau Nes labai greit bėgiodavau - buvau sportininkė 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 00:42:28 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Nes labai greit bėgiodavau - buvau sportininkė mane irgi vesdavo mokykla i krosus,ilgas distancijas lakstydavau 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-06-22, 12:00:43 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Tinakris) Manau, kad tiek vyras, tiek moteris gali atlikti įvairius darbus. Tikriausiai, vienintelio dalyko vyrai tikrai negali padaryti - tai gimdyti, o daugiau, manau, visi darbai po lygiai http://209.85.229.132/search?....ct=clnk
|
|
| |
|
Tutti |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-23, 16:38:11 | Nr. # 34 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Vėja) http://209.85.229.132/search?....ct=clnk Veja Quote (arija) Kaip į tai reaguojat, tai jus žeidžia, o gal nekreipiat dėmesio? As kazkaip nekreipiu demesio 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-23, 17:47:19 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Tutti) As kazkaip nekreipiu demesio priklauso nuo to, kas įžeidžia - jei artimas žmogus, tai gali su juo dar pasikalbėt, jei svetimas - su tokiu nenoriu turėti jokių reikalų ir jokiu būdu nebendraučiau su tokiu žmogum.
|
|
| |
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-26, 12:40:02 | Nr. # 37 |
administratorė
|
Quote (arija) Vat, o ką darot, kai šalia jūsų pradeda verkti žmogutis? Dar niekada neteko guosti svetimo žmogaus Manau, kad ir neteks, nes neišdrįščiau užkalbinti ir lįsti į dūšią Nebent pats užkalbintų ir norėtų išsikalbėti 
|
|
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-26, 20:11:04 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (arija) Vat, o ką darot, kai šalia jūsų pradeda verkti žmogutis? Ar apsimetat, kad nematot? O gal prieinat ir draugiškai paplekšnojat per petį? O jei raudat jūs kokios paguodos laukiat? Man teko matyti verkianti ir guost suaugusį vyrą ( ne savo, iš maniškio kaip iš akmens nė lašelio ašaros nesulauksi )Atsitiko toks atvejis, kad vyro broliui diagnozavo sėklidės auglį, o artimesnio žmogaus nei aš šalia nebuvo( Jis nevedęs)Labai kebli situacija pasitaikė : iš pradžių bandžiau guost ramint, bet po valandos vyras parėjęs abu rado žliumbiančius krokodilo ašarom . Tai prisižliumbėm ir tikrai abiem palengvėjo 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-26, 20:24:53 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Vat, o ką darot, kai šalia jūsų pradeda verkti žmogutis? Ar apsimetat, kad nematot? O gal prieinat ir draugiškai paplekšnojat per petį? stengiuos matyt...nemazai esu guodus,teko studentei Vokietijoj mainu programoj dalyvaut su grupele lietuviu,guodus vokietuka,kuriam gyvenimas sunkus buvo,tai ilgai man guodes pasnipzdom,issikalbejo zmogutis o gale sako:turbut neviska supratai ka kalbejau vokiskai,tai pasijuokem skaniai is to,bet jam issiliejus palengvejo ...:applause: gerai kartais rast atrama,nes gyvenimas sudetingas,nezinai kada gausi skaudu smugi,ar islys zeme is po koju... Quote (arija) O jei raudat jūs kokios paguodos laukiat? kai as raudu,man reikia apsikabinimo ir pokalbio,dazniausiai ir tiesiog issiraudot-nuleisti gara..
|
|
| |
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:03:47 | Nr. # 41 |
ištikima klubo narė
|
Pasakyčiau, kas pvz. baltas šokoladas mane užveda - pamatytum, bet niekada jo neatneši 
|
|
| |
|
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:07:52 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) Pasakyčiau, čia geras, neblogai sugalvota 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 17:14:33 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Tai kaip priverstumėt vyriokus suprasti, kad ateitų ne tuščiomis? Quote (stebėtoja) Pasakyčiau, kas pvz. baltas šokoladas mane užveda - pamatytum, bet niekada jo neatneši beje jis tikrai kaip afrodiziakas(man juodas skaniau),tada ikalbeciau kad atsinestu masazinio aliejaus benram masaziui,ar braskiu su plakta grietinele valgymui nuo kunu,manau dar kaip pasakysi tuos dalykus svarbu,nors moterytes moka,tad tusciom nemanau kad beateitu 
|
|
| |
|
Tutti |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 18:56:47 | Nr. # 44 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (stebėtoja) Pasakyčiau, kas pvz. baltas šokoladas mane užveda - pamatytum, bet niekada jo neatneši O siaip , juk krize Lietuvoj, gal vyrukai pinigu neturi 
|
|
| |
|
Tutti |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 19:01:29 | Nr. # 45 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (arija) Vat, o ką darot, kai šalia jūsų pradeda verkti žmogutis? Ai man kazkaip taip iseina, kad draugai ateina issikalbeti, issiverkti, o kartais ir nepazistamieji atvirauja.
|
|
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 20:06:24 | Nr. # 46 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) O siaip , juk krize Lietuvoj, gal vyrukai pinigu neturi Tai tegul kol krizė ir mylėtis nenori 
|
|
| |
|
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-07-02, 08:26:27 | Nr. # 47 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (arija) ir nė vienas nesusipranta atnešti dovanėlių , nematyti anei gėlių anei šokolado . O mylėtis tai pirmi Quote (stebėtoja) Tai tegul kol krizė ir mylėtis nenori Fui panos - kaip negrazu, uz meile reikalauti dovanu, tai jau kvepia meile uz pinigus Meile reik dovanoti o ne pardavineti 
|
|
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-07-02, 12:01:55 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Kodėl dovanoti: čia gi parteriniai mainai gaunasi, mes meilę-mums dovanas
|
|