Nežinau, ar atleisčiau - ko gero ne. Vien apie tai pagalvojus - viduje suskausta nuo to įsivaizdavimo - tikiuosi, neteks to patirti niekuomet. Turi būt labai supratingas ir išmintingas žmogus, galbūt gyvenantis labiau protu, nei jausmais, nes jei vadovausiesi emocijomis (būtent tai dažnai darau) - gali suklysti, bet per save - ne dažnai perlipsi.
neištikimybė neištikimybei nelygu vieni juk turi pastovias meilužes jas pastoviai lanko , išlaiko netgi , kitam tai būna silpnybės ir aistros akimirka ir tiek , kuri niekda nepasikartos . tai va pastarają aš ir atleisčiau , nes visi mes žmonės visi kartais darom kvailus dalykus . Bet jei pirmas variantas : toks žmogus jau nebepataisomas , kam su juo kankintis .
Nors praėjo pusė metų, ta ,,situacija šlykšti" mane dar graužia. Sakoma, jog jei atleidai reikia pamiršti ir gyventi toliau, bet karts nuo karto vis išlenda mintyje...
man ziurint kokia neistikimybe. jei vienas "nekaltas" sexas tai gal ir atleisciau, bet jei jau romana rimta suka ir veda dviguba gyvenima tai.... nepasisektu :D