Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Intymūs dalykai nėštumo metu.
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-29, 20:41:54 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Tema be tabu. Seksas nėštumo metu. Esu girdėjusi labai dau įvairių nuomonių, bei patirčių. Vieni giriasi, kad iki paskutinių dienų viskas būdavo kaip anksčiau, įvairios pozos ir panašei. Kiti sako, kad intymius dalykus abiem partneriam atstodavo meilė, švelnumas. Daug labiau norėdavosi apkabinimų, prisiglaudimų, ar net švelnesnio žodžio, nei intymių santykių. Kaikurie vyrai nėštumą ir moters nenorą ( nepaisant jos blogos savijautos) mylėtis, įvardija kaip priežastį sukti į kairę. Žinau tokių atvejų net savo pažįstamų tarpe. Kaip jautėtės jūs? Kaip reagavo vyras? Ar nesulaukėt priekaištų? Pasišnekėkim.
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-02, 08:15:34 | Nr. # 2 |
Removed
|
sužinoję, kad laukėmės nutarėm pirmus tris mėnesius nesimylėti ir leist vaikučiui įsitvirtint. dar vienas momentas, kai nustojom mylėtis buvo, kai grėsė persileidimas. ir nebesimylėjom nėštumo pabaigoje, kai jau vaikutis buvo apsivertęs, tai vyras sakė, jog jam kažkaip nesmagu, dar vaikui akį išdurs 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-02, 10:27:13 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
o mes mylejomes nuo pradziu iki galo,tik kito padetys,daznumas,pats mylejimosi "stiprumas" ir ilgumas,tiesiog mylejomes su protu Quote (Puikutė) tai vyras sakė, jog jam kažkaip nesmagu, dar vaikui akį išdurs cia daugiau zmogaus isitikinimo,nes vaisiu placentoj saugo vandenukai,o ir gimdos kaklelis buna neatsiveres,tai netaip lengva vaikeli ir pasiekt,mes su pirmu irgi kazkaip susimastydavom Quote (Puikutė) nutarėm pirmus tris mėnesius nesimylėti ir leist vaikučiui įsitvirtint. dar vienas momentas, kai nustojom mylėtis buvo, kai grėsė persileidimas. tokiais laikotarpeis ir medikai rekomenduoja susilaikyt,bet jei nestumas normalus susilaikyt neverte,po gimdymo dar ilgai neteks 
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-02, 12:01:36 | Nr. # 5 |
Removed
|
žinau, kad pasiekt pakaušiuką ne taip paprasta, bet jei žmogui nejauku tai ir neverčiau :P o pats nėštumas nebuvo labai lengvas, o juolab, kad vaikelis labai lauktas, tai tas susilaikymas mum nebuvo kažkoks baisus. ir kitų būdų pasimalonint yra 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-02, 17:51:38 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
mes iki 8 men kazkur,manes ir netraukdavo kazkaip ir pastoviai pavargus,atsiguldavau i lova ir iskart miegucio,uztai kai pagimdziau neislaukem tu 6 savaiciu 
|
|
| | | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-04, 08:01:26 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) isskyrus pozu, tuo laiku manau čia neišvengiama 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-04-05, 20:00:31 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
vaje, kaip jums pavydziu man taip norisi butent pasimylet... uztektu kartelio per menesi, bet sitas mano siaulietis sako, kad jis nejaukiai jauciasi... nors glosto, glamoneja, bet ne daugiau... siandien klause, kada pagimdzius galima myletis... as aisku igelt uzsimaniau, sakau kad dar puse metu reik palaukt, kol plysimai uzgis 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-04-05, 20:18:36 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) mano siaulietis sako, kad jis nejaukiai jauciasi... nors glosto, glamoneja, bet ne daugiau... NA čia jau nieko nepadarysi. Kaip jaučiasi, taip. Na svarbu, kad myli, rodo švelnumą Beje kiek laiko nėštumas jau?
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-07, 20:18:46 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
tik 5 menesia ir savaite trbt... na man,kai tik nustojo pykint, kildavo nerealus noras myletis... dabar maziau, bet vistiek lb norisi... tj negi jis gerai daro, kai nesimyli? ar geriau, kai as nuolat masturbuojuosi? tj tikrai musu nesuartino.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-07, 20:43:21 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) tik 5 menesia ir savaite trbt... na man,kai tik nustojo pykint, kildavo nerealus noras myletis... dabar maziau, bet vistiek lb norisi... tj negi jis gerai daro, kai nesimyli? ar geriau, kai as nuolat masturbuojuosi? tj tikrai musu nesuartino. Geriausia yra abipusis susitarimas. Aišku kai vienas labai nori, o kitas atsisako, kyla konfliktas.
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-10, 14:30:57 | Nr. # 14 |
Removed
|
Quote (Murlyka) tik 5 menesia ir savaite trbt... na man,kai tik nustojo pykint, kildavo nerealus noras myletis... dabar maziau, bet vistiek lb norisi... tj negi jis gerai daro, kai nesimyli? ar geriau, kai as nuolat masturbuojuosi? tj tikrai musu nesuartino. oba, kaip.... aš suprantu vyrą, kad gal būt jam nejausu mylėtis su nėštuke. visgi ne į nosį ar ausį pirštą kiša. o dar ir baimė, kad nenutiktų nieko blogo.....
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-10, 18:43:27 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Loreta) Nesuprantu tų vyrų,kurie sako,kad "bijo užgauti leliuką"...jeigu gresia persileidimas-tai čia atskira tema,bet jeigu nėštukė jaučiasi puikiai ir dar nori sexsiuko-tokią mano vyras būtų ant rankų nešiojęs Tavo tiesa, tačiau kiekvienas skirtingai masto ir nieko čia blogo, manau čia reikia abiem taikytis vienam prie kito.
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-10, 19:38:27 | Nr. # 17 |
Removed
|
Quote (Odeta) Nesuprantu tų vyrų,kurie sako,kad "bijo užgauti leliuką"...jeigu gresia persileidimas-tai čia atskira tema,bet jeigu nėštukė jaučiasi puikiai ir dar nori sexsiuko-tokią mano vyras būtų ant rankų nešiojęs o man nieko keisto, kad žmonės bijo kažko naujo, nepatirto
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-10, 19:41:47 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) o man nieko keisto, kad žmonės bijo kažko naujo, nepatirto Tai aišku 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-11, 07:31:17 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-11, 13:18:55 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
Isipasakok jei nori, Murlyka,
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-11, 16:54:56 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) laiko,nes pats mylejimasis kazkoks kitoks buvo ... Čia tai tiesa, mums bandant pastoti ir tik pastojus labai fainiai buvo, kažkaip kitaip 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:23:01 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Murlyka) ka issipasakot? dabar dingo noras myletis... bet vat pries kokias 3 savaites tj staciai pasigavus isprievartaut buciau galejus koki... o db... gali but gali nebut... seip pavargstu darbe, gal del to nesinori nieko... tik va is vyro puses tas demesys db suintensyvejo Nesijaudink,nestumas tokia busena,kad negali zinot kaip ir kada ko noresi pailsesi vel viskas susistos i savi vieteles 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 20:18:43 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) o db... gali but gali nebut... seip pavargstu darbe, gal del to nesinori nieko... Pilnai suprantama, bene svarbiausia poilsis.
|
|
| |
|
|
|