Gal ir kvailai pasirodys, bet nutariau pasidalinti savo džiaugsmu, kaip mano draugas reagavo į žinią apie lėliuko atsiradimą. Kadangi jis buvo išvykęs, tai teko pagalvoti kaip čia jam pranešus. Telefonu nesinorėjo...Nupirkau du baltus mažučius batelius į atvirutę įklijavau testuką su keletu žodžių ir viską supakavau į dėžutę su kaspinėliu. Parsivežiau iš darbo, lyg niekur nieko...pamaitinau (niu kad ramesnis būtų )...ir tada sakau, turiu Tau dovanėlę. Išsipakavo - stirpriai apkabino, pabučiavo ir net ašarą išspaudė...
Kai laukiausi pirmo pati nežinojau, ir kai autobuse nualpau, tai vyras pats sako turėsim mažylį ... Pasirodo 6 metais vyresnis , o visu 20 protingesnis
Aš irgi kaip Tinakris abu kartus pasakiau po testuko padarymo Pirmą kartą tai net nežinau, dvi dienas šypsojos ir tylėjo o antrą kartą irgi buvo panašei
Vėja, tu kaip visada originali Aš tai paprastai pasakiau, ryte, po testuko padarymo
Kažkaip visada galvodavau, kad tai turi būti ypatinga žinia...O kadangi namie nebuvo, tai ir palaukiau kol grįš...pabijojau, kad važiuodamas motociklu nuo tokios naujienos neišvirstų...
kai lauksiuosi, as taip pat noreciau kaip nors ipatingai pranesti ta zinia teciui kolkas nieko dar nesugalvoju, dar bandau sugalvot koki scenariju kaip pranest tevams kad taps seneliais
Aš jau sumąsčiau kaip nustebinti būsimuosius senelius, mačiau pirkti knygeles pavadinimo tiksliai nepamenu, bet atrodo, kaip būti šauniu seneliu ar močiute...Ir pridėsiu nuo lėliuko pasveikinimą.
Dar turiu mintį užsakyti nedidelį tortuką būsimiems seneliams Va, tokios idėjos...