Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Patalynė, apklotai, pagalvės, čiužiniai
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 13:55:44 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Jūs, man, neišprusėlei papasakokit, kokia ta patalynė turi būti - kiek skaitau, tai tuo neaiškiau darosi. Siuvot pataliukus, ar pirkot? Kokie čiužinukai geresni? Pagalvė reikalinga, ar ne?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 19:36:33 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) Pagalvė reikalinga, ar ne? nežinau gal bus mano žinios pasenusios, bet kai auginau vaikus pirmus tris mėnesius pagalvės nereikėjo , po galvyte padedavau sulankstytą palutę Quote (Vėja) Siuvot pataliukus, ar pirkot? čiužinuką teko pasiut pagal senelės receptą , nes nebuvo pirkt , kaldrytes pirkom Quote (Vėja) kokia ta patalynė turi būti - turėtų būti kaldrytė ir pledukas , užvalkalai geriausia naturalūs , maniškiai gimė žiemą tai aš siuvau flanelinius , minkšti ir gerai skalbiasi vėliau reikės mažos pagalvytės , bet manau geriau sintetinė , nes ją galima išskalbt
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 20:25:51 | Nr. # 3 |
administratorė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-02, 21:11:32 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) o galvyte padedavau sulankstytą palutę aš dėjau tik kol labai mažas buvo,nes kartais atsirūgstant atpildavo,o taip tai be pagalvės irgi miega,gal nuo 1,5 tokia spec plonytę,gal 5cm dėjau pataliukus tai net kelis nuo pirmo turiu likusius,sudėties tiksliai nepasakysiu nes jau miega,gal kitą dieną žvylgtelsiu..užvalkaliukus medvilninius pati siuvausi,nes kaldrytė nestandartinė buvo... čiužinuką Lukutis iš puseserės gavo,nes nelabai naujekuriai pinigėlių turėjom,o Nojukui pirkom kokoso-grikių lukstų,net negaliu ką pasakyt,nebent kad neišsigulėjas,nes vistiek didesnę nakties dalį arba keliauja,arba pas manę miega,nes išvyt nepavyksta o kas liečia "klijonkes",nepaklausei,bet paraysiu nuo saves,tai visiškai nedėjau,nusipirkau vaistinėj paklotukus,gal 1,5lt kainavo,plonučiai vidui kaip ir vatytė,tai įtiesiau beveik per visą lovyte, daikčiukaso mažam dar praktikuodavau,patiesiu paklodę ant jos paklotuką ir palutę,tai kai naktį prasisiodavo greitai nutraukdavau ir vėl liuliuką,nes retai 2k tą pačia naktį avarija ištikdavo,o naktis šventas miegui skirtas laikas,tai neleisdavau išsibudint....
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 08:21:20 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) nežinau gal bus mano žinios pasenusios, bet kai auginau vaikus pirmus tris mėnesius pagalvės nereikėjo , po galvyte padedavau sulankstytą palutę Va nuo čia ir prasidėjo mano nežinia ir nepatyrimas... Šiaip mačiau labai neblogų kūdikių patalynės užvalkalų http://www.tavosapnas.lt/lt....tai.htm , bet ko gero siūti būtų pigiau nei pirkti...Ir kainos dar čia pakankamai padorios, kitur be 300 Lt nelabai išsiversi... Quote (balandiene) o kas liečia "klijonkes",nepaklausei ...kad apie jas visai net nepagalvojau... Ačiū už patarimą.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 09:22:55 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Šiaip mačiau labai neblogų kūdikių patalynės užvalkalų http://www.tavosapnas.lt/lt....tai.htm , bet ko gero siūti būtų pigiau nei pirkti...Ir kainos dar čia pakankamai padorios, kitur be 300 Lt nelabai išsiversi... tikra teisybė kai Nojukui ieškojau tai žemiausia kaina gal 240lt buvu,tai nors ir norėjos naujos pamasčiau,kad neverta,broliuko nors naudoti,bet gražūs like,kažkada kai Luko laukiaus buvau maximoj 2k radus,kitus pati pasimeistravojau.. "tavo sapne" tai labai mieli,aš vyresnėliui gimtadieniui ieškojau,bet niekur negavom su "Ratų" personažu Quote (Vėja) .kad apie jas visai net nepagalvojau... Ačiū už patarimą. kad tik tiko beja pasižiūrėjau nebenaudojamos koldrytės sudėtį,tai 100pr medvilnė tiek viršui,tiek vidui,labai gerai abiem vaikiukams tiko nors ir ploviau daug kartų,kaip nauja,tik pagalvėlė šiek tiek patamsėjus,tik nesuprantu nuo ko 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 09:57:54 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) "tavo sapne" tai labai mieli,aš vyresnėliui gimtadieniui ieškojau,bet niekur negavom su "Ratų" personažu Va, aš ir galvoju - ar pirkti medžiagą ir "įdarbinti" draugę - ar užsisakyti iš ten, nes jaučiu išeis panaši suma pinigų. Man gražu balti pataliukai - bet jie nepraktiški... Susimąsčiau ir dėl lovytės, gal neapsimoka restauruoti, o geriau nupirkti tokią, kurią galėsim naudoti ilgesnį laikotarpį nei 6 mėn., nes tuomet vėl reikės čiužinuko - ir vėl išlaidos..Net nežinau ką daryt... 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 10:13:07 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Va, aš ir galvoju - ar pirkti medžiagą ir "įdarbinti" draugę - ar užsisakyti iš ten, nes jaučiu išeis panaši suma pinigų. Man gražu balti pataliukai - bet jie nepraktiški... kodėl nepraktiški,savo mano balti buvo,kai mažiulis mažas buvo,o draugė gal veltui pasiūtų dovana būsimam leliui Quote (Vėja) Susimąsčiau ir dėl lovytės, gal neapsimoka restauruoti, o geriau nupirkti tokią, kurią galėsim naudoti ilgesnį laikotarpį nei 6 mėn., nes tuomet vėl reikės čiužinuko - ir vėl išlaidos..Net nežinau ką daryt... tas tai taip nes mūsų čiužinukas 110lt kainavo,o tavo lovytė man atrodo nestandartinė,tai dar spec gamint čiužinuką turbūt reikėtų 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 10:23:29 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) kodėl nepraktiški,savo mano balti buvo,kai mažiulis mažas buvo,o draugė gal veltui pasiūtų dovana būsimam leliui Aš linkusi už darbą sumokėti, nes žinau, kad jai sunku - pinigine prasme. Todėl geriau sumoku ir nesijaučiu skolinga. Tas jausmas man nepatinka. Quote (balandiene) tas tai taip nes mūsų čiužinukas 110lt kainavo,o tavo lovytė man atrodo nestandartinė,tai dar spec gamint čiužinuką turbūt reikėtų Apie tai ir mintys. Pradedu mąstyti, gal jau po truputį viską reikia pradėti pirkalioti - nes kai vienu metu reikės visko - tai šokas bus :D... Stengiuosi susidėlioti mintis ir nesiblaškyti...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 10:32:36 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Aš linkusi už darbą sumokėti, nes žinau, kad jai sunku - pinigine prasme. Todėl geriau sumoku ir nesijaučiu skolinga. Tas jausmas man nepatinka. aš irgi geriau sumoku,nes sažinė paskui kirba draugė vis savo berniuko paltukų atidavė,tai nors rafaelo dėžutę įspraudžiau,man geriau pačiai kaip kam atiduot,išleidau taip ir vežimuką,drabužiukų,vaikštynę,dar drabužiukų atrinkau,lai vaikiukas daugiau turės,nes dabar sunkūs laikai... Quote (Vėja) Apie tai ir mintys. Pradedu mąstyti, gal jau po truputį viską reikia pradėti pirkalioti - nes kai vienu metu reikės visko - tai šokas bus :D... Stengiuosi susidėlioti mintis ir nesiblaškyti... aš tik drabužėlius kelis buvau nusipirkus,o visą kitą gal kai dekretan išėjau susipirkau,prietarais nors ir netikiu,bet geriau apeit..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 12:26:18 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) aš irgi geriau sumoku,nes sažinė paskui kirba draugė vis savo berniuko paltukų atidavė,tai nors rafaelo dėžutę įspraudžiau,man geriau pačiai kaip kam atiduot,išleidau taip ir vežimuką,drabužiukų,vaikštynę,dar drabužiukų atrinkau,lai vaikiukas daugiau turės,nes dabar sunkūs laikai... Visiškai sutinku, man irgi smagiau pačiai atiduoti. Quote (balandiene) aš tik drabužėlius kelis buvau nusipirkus,o visą kitą gal kai dekretan išėjau susipirkau,prietarais nors ir netikiu,bet geriau apeit.. Na, bent jau apsižiūrėti reikia...informaciją susirinkti, o tada bus galima ir nupirkti.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 13:52:23 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Vėja, žvylgtelk www.perkuvaikui.lt BALDAI, KILIMAI, ŠVIESTUVAI, LIPDUKAI 4puslapiukas labai nebrangūs čiužinukai 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:21:46 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Kaip smagu gauti nuorodą, kad nereikia knaisiotis po interneto "turtus". Ačiux 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:41:31 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:43:34 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Va, aš ir galvoju - ar pirkti medžiagą ir "įdarbinti" draugę - ar užsisakyti iš ten, nes jaučiu išeis panaši suma pinigų. Man gražu balti pataliukai - bet jie nepraktiški... Nežinau , kiek dabar kanuoja medžiagos , bet pasiuvimas tikrai nėra sudėtingas .Tu esi labai meniškas žmogus galėtum ir pati pabandyt pasisiut . O baltus pataliukus vienus gali turėti , nes šeip aš manau reikėtų kokių 3-jų komplektų.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:49:32 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Nežinau , kiek dabar kanuoja medžiagos , bet pasiuvimas tikrai nėra sudėtingas .Tu esi labai meniškas žmogus galėtum ir pati pabandyt pasisiut . Kad sugebėčiau, tai gali būt...bet reikia Kalėdų senio tada siuvimo mašinos prašyt 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:52:27 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) bet reikia Kalėdų senio tada siuvimo mašinos prašyt Manau , kad buity praverstų Ir tada kiek visokių grožybių galėtum pasisiut 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:54:42 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
Kai pas mamą būdavau, kartais pasiknibinėdavau...ką nors nelabai sudėtingo...tektų gaivint įgūdžius 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:56:12 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Kai pas mamą būdavau, kartais pasiknibinėdavau...ką nors nelabai sudėtingo...tektų gaivint įgūdžius Kai norėtum ko nors ypatingo tai ir įgūdžiai atsirastų ...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 15:55:17 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
Na, ne visada gali daryti viską, manau, reikia daryt tai ką geriausiai sugebi 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-03, 15:40:16 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
Gal galit patarti, kokią antklodę pirkti - sintetinę, vilnonę ar draa kokią ir kokio dydžio? Neįsivaizduoju balandžio mėnesį kokios gali prireikti...Ar labai šiltos, ar kokios kitokios..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-05, 19:49:37 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Gal galit patarti, kokią antklodę pirkti aš tai pirkčiau sintetinę nesukeliančią elergijos , pirma jos skalbiasi, kas labai gerai , lengvos ir šiltos , nekaupia dulkių , nesukelia elergijos ...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-05, 21:20:55 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Gal galit patarti, kokią antklodę pirkti - sintetinę, vilnonę ar draa kokią ir kokio dydžio? Neįsivaizduoju balandžio mėnesį kokios gali prireikti...Ar labai šiltos, ar kokios kitokios.. man irgi atrodo,kad pirk vidui sintetika,o išorėj medvilnę,nors mano vaikų išaugta berods visur medvilnė irgi gerai skalbės,o dėl šiltumo,nusipirk šiltesnį pleduką,bus ir į lovyte jei šalčiau ir į vežimuką,aš pusę paklodavau po vaikučiu,o kita pusyte užklodavau,tai šiltai pupsiukas gyvendavo.. o dydis tai ga nėra taip aktualu,jei patalynę siūsies..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 08:46:04 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
|
Kaip gerai, kai yra žmonių galinčių patarti iš patirties...Ačiū.
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 11:56:45 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Hm, labai gerai, kai Jus nuorodas ikeliat:D As va internetu is vienos moters nusipirkau pataliukus, pagalve per visa lovytes ploti, nera auksta, o kaldryte truputi traskanti tokia, nes virsutinis sluoksnis vilnonis, viduj tai turbut koks poliesteris... tai tokia kaldryte pavasari naudosiu. O Uzvalkalus kelis mociute pasiuvo...as nelabai moku ir nelabai turiu kuo.
|
|
| |
|
|
|