Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mamyčių svoris po gimdymo
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-12-22, 15:32:20 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) tačiau, kai pačiai nemalonu į save žiūrėti - tai irgi nieko gero... tai būna siuntu ant saves,pakankinu,o tada vėl susitaikau.. dabar pusiau pykstu..
|
|
| | |
gustyte |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-12-22, 18:56:27 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-02
dovanėlės: 4
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) merginukės,kad man tik tokias jūsų bėdas confused abu maitinau ilgai(1m 1,5m)tai nors po gimdymo ir legvai numesdavau,bemaitinant svoris super gerai atauginėjo,o kai bandžiau laikytis dietų numečiaumažai.. sad jau tikrai pradedau ant savo genų pykt,nes su meteliais proporcijos auga bang tai ir pilvo apačia negražiai atitrųkus,kaip maišelis,dar visas strijuotas,kojos strijuotos,ai negražiai atrodo ir tiek.. tenka drabužiais maskuotis.. bet gerai,kad nors vyras ir vaikai myli Pas mane strijos prasideda nuo krutines,baigiasi ties pakinkliais.Tiesiogine zodzio prasme visa suplysus kaip maisas vaikstau.Na,bet svarbiausiai yra meile ir santarve namuose 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-12-23, 09:15:51 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Man strijos tai dzin, bet kai svoris judėti nelabai leidžia - tada ne kas. Labai bijau, kad po antro lėliuko priaugsiu dar ir tada vėl be proto skaudės sąnarius.
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-12-23, 15:02:21 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Vėja, po antro lėliuko gali numest svorį .Iš anksto nepergyvenk .
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-12-27, 11:09:54 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Vėja) Man strijos tai dzin, bet kai svoris judėti nelabai leidžia - tada ne kas. Labai bijau, kad po antro lėliuko priaugsiu dar ir tada vėl be proto skaudės sąnarius. Nebūtinai priaugsi. Aš sveriu beveik tiek pat kaip prieš gimdymą. Antras nėštumas, turėtum jaustis ramesnė.
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-12-29, 15:03:51 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
|
Na, ko gero Tu abi maitinai? Aš maitinau tik mėnesį, tad gal todėl svoris nekrito, net priaugo...o gal tiesiog toks organizmas.
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-12-29, 15:11:06 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Geriausias būdas sureguliuoti svorį - tai nevalgyti nuo 6 vakaro .... Na galima , kokią morkytę , obuolį , agurką , bet jokio rimto maisto ... Svoris krenta pamažu po 1-2kg. per mėnesį, bet už tai jokio poveikio organizmui
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-03, 14:41:40 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
|
Tokiu būdu, gal ir galima sukūst, bet kai lelius augini nėra kada ekspermentuoti, nuovargis daro savo, o jei dar nepavalgai dorai - tai iš viso...
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-03, 15:03:50 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (stebėtoja) Geriausias būdas sureguliuoti svorį - tai nevalgyti nuo 6 vakaro .... Na galima , kokią morkytę , obuolį , agurką , bet jokio rimto maisto ... Svoris krenta pamažu po 1-2kg. per mėnesį, bet už tai jokio poveikio organizmui Tokį būda žinau, ir girdėjau tik gerus atsiliepimus.
|
|
| | | | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-08, 16:23:30 | Nr. # 36 |
administratorė
|
Quote (Vėja) Man strijos tai dzin, bet kai svoris judėti nelabai leidžia - tada ne kas. Labai bijau, kad po antro lėliuko priaugsiu dar ir tada vėl be proto skaudės sąnarius. Jei pasiseks antrą leliuką maitinti pačiai, visas antsvoris "sueis" į pienuką 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-08, 16:30:13 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Kažkaip nelabai tuo tikiu...jei jau pirmąkart neišėjo - tai manau ir su antru nelabai kas keisis..
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-08, 16:41:41 | Nr. # 38 |
administratorė
|
Quote (Vėja) Kažkaip nelabai tuo tikiu...jei jau pirmąkart neišėjo - tai manau ir su antru nelabai kas keisis.. Nereikėtų taip galvoti... Reikia nusiteikti pozityviai ir viskas bus gerai 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-08, 16:44:31 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Skaičiau, kad kai esi vyresnio amžiaus po gimdymo svoris lėčiau krenta, o jaunoms - greičiau... Nežinau, ar tai tiesa...
|
|
| | |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-08, 23:43:21 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Quote (Vėja) Skaičiau, kad kai esi vyresnio amžiaus po gimdymo svoris lėčiau krenta, o jaunoms - greičiau... Nežinau, ar tai tiesa... Zinot kaip man atrodo? Manau, kad antsvorio issivaiksciojimui itakos turi gyvenimo budas, kuriuo gyveni po kudikio gimimo. Kurios mamos aktyvesnes, nepaleidzia vadziu, tai greit antsvori nusimeta, o kitoms nepavyksta. As apsileidele ir tingine, bet kai gerai "dakaso" tai imuos priemoniu Dietu nesilaikau, tik truputi sportuoju ir maziau valgau... Seip judet patinka, bet prisiverst tai titanisku pastangu reik Ir nereik taip iskart nusistatyt, kad vyresnems svoris krenta (arba gali krist, svarbu krenta ir tiek) leciau vien del amziaus, nors tai galbut tiesa, reik imt ir kazka daryt 
|
|
| | | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-10, 09:55:48 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Ačiū.
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-10, 10:01:13 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Kas liečia sportą - kažin kiek galima pajudėti 40 kv. m bute, kai visą dieną iki pat vakaro būni viena su vaiku, kuris jei nusnaudžia gerą pusvalandį jautiesi laiminga. Kadangi kol kas naujo vežimo neturim - tenka būt namie, o kai jis bus teks ir vėl vienai tempti žemyn - nežinau kokiame stivyje mano Cezario pjūvio randas - todėl tikrai bijau, kad kas naetsitiktų tam, kurio laukiam... Tad apie jokius sportus dabar aš net negalvoju? Nors prieš tai jau buvau nusprendusi eiti sportuoti - bet gavosi taip jog pastojau...
|
|
| | |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-10, 13:47:29 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Kas liečia sportą - kažin kiek galima pajudėti 40 kv. m bute, kai visą dieną iki pat vakaro būni viena su vaiku, kuris jei nusnaudžia gerą pusvalandį jautiesi laiminga. Kadangi kol kas naujo vežimo neturim - tenka būt namie, o kai jis bus teks ir vėl vienai tempti žemyn - nežinau kokiame stivyje mano Cezario pjūvio randas - todėl tikrai bijau, kad kas naetsitiktų tam, kurio laukiam... Tad apie jokius sportus dabar aš net negalvoju? Nors prieš tai jau buvau nusprendusi eiti sportuoti - bet gavosi taip jog pastojau... Ou, zinau sita situacija tekdavo is 5a tempt 9-10kg sverianti vezima zemyn (bet cia jau geram pusmeciui praejus po CP), po to i virsu... Arba vaika isirisus i nesiokle eit i parde, tada du krepsus ir vaika nesioklej tempt zemyn, vel i 5a (kvaili kam i 5a kraustemes )... Kai senis tuo tarpu miegodavo Ir mazai sau rupejau, o galejau susirupint daugiau. Hm, as nekalbu apie dabartine tavo situacija, as bendrai kalbu Bet seip pozityvios mintys ir nusistatymas gal labai nepakenks 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 11:07:02 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Čia gal nelabai į temą, bet vis gi paklausiu.... Jei mano svarstyklės nerodo "peino riebumo" (kuo anksčiau net nesuabejodavau) - tai mano svoris per šias paskutines kelias savaites nukrito 12 kg, nežinau -ar sunerimti, ar paskui laikui bėgant viskas atsistatyts...
|
|
| | | | |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 19:44:53 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
man pirmo nėštumo metu per pirmus mėnesius ir krito svoris,buvau "pametus" 10kg.,nes labai pykindavo,nieko negalėjau valgyti.Bet tada mane guldė į ligoninę 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-02-12, 10:07:33 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Man šiaip "nevalgadieniai" - mėsos gali nebūt - smirda, kavos - beveik irgi negeriu...labiausiai patinka vaisiai...jaučiu, kad trūksta "žolės" - tai ir kemšu apsisukdama kokius vaisius, daržoves...
|
|
| | |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-02-12, 14:43:37 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
|
Nu va, tai ir normalu (JEI JAUTIESI GERAI), ypac jei turejai atsvorio kazkiek, tai ne i bloguma tas svoris krito, o i sveikata, bent as taip manau (man buvo gerai, kai nukrito lasiniai). Juolab, kad nu reik pasitiket organizmu, jis zino ko jam reik,tdl to ir praso... Bet vistiek per pirmus men mazakraujyste pripuole (ir visa nestuma ede nervus), nes maze visa gelezi sau susigrobe, mesos nevalgiau nes nenorejau, tai gelezies tabletites rijau, bet nustojau alpt ir vemt ant sienu 
|
|
| | | |
|
|
|