as pradejau primaitinti nuo pirmu dienu,nes pienuko buvo mazai,isbandem kelias rusis-vis atpildavo viska ,ka pavalges.dabar valgo tik Aptamil ,nes savo pienuko jau senokai nebeturiu
Maitinu, bet jau retinu. Kai maitinau pati - lėlytė praktiškai viduriavo vandeniu..
jei geriau tinka mišinukai tai matink jais ... tikrai maitinami mišinukais vaikai auga ne prasčiau nei mamos pienu .Aš savo : mažylį mišinukais maitinau nuo 3-jų parų , bet už tai koks ramus auksinis berniukas buvo -užaugo nesuptas , ko nepasakyčiau apie pirmąjį ...Žinau maitinančios mamos piktinsis mano žodžiais , bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir kiekvienas daro taip kaip jam geriau .
Aš tikrai nesipiktinsiu...aš už laimingą, sotų ir ramų vaiką, o kokiu būdu jis maitinamas - man tas pats. Šiandien jau antra diena turiu "ramybę" ir lėlytė bent daugiau laiko vartosi, šypsosi, kad ir dar nesąmoningai - bet bent jau atrodo "kaip žmogus"...o ne isteriška, nelaiminga būtybė...juolab, kad kai įsiverkia - jautiesi toks bejėgis, kad nežinai kas yra ir kuo padėt...
Man savaitgalį buvo "krizė" - sėdėjau ir vos ne į tašką galėjau žiūrėt...laimei buvau ne viena ir ją buvo kas prižiūri...Todėl džiaugiuosi, kad ji nurimo...
Maitinu, bet jau retinu. Kai maitinau pati - lėlytė praktiškai viduriavo vandeniu..
o tai daktarė matė?nes kartais būna,kad skranduky kažkokio virškinimo fermento nėra..ar kaip ten vadinas
Quote (stebėtoja)
Žinau maitinančios mamos piktinsis mano žodžiais , bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir kiekvienas daro taip kaip jam geriau .
nesipiktinsim,bet.. aš nors ir sunkiai išgyvenau pirmus 1,5mėn,bet mišinuko net mintyse neprisileidau,visgi mano pieniukas geriau..o dar kai jo netrūksta..bet kiekviena mama turi galimybę rinktis..
Quote (Vėja)
kai įsiverkia - jautiesi toks bejėgis, kad nežinai kas yra ir kuo padėt...
Greičiausiai, kad tokia mergytės būsena atsirado dėl tavo pienelio. Arba jo per mažai turi, arba jis nesotus Dėl to ji buvo nerami (nes alkana) ir dėl to viduriavo vandeniu Nors ir esu TIK už natūralų maitinimą, bet jei mergytė alka, tinka ir mišinėliai. Kiekviena mama nusprendžia kaip geriau jai ir jos mažyliui. Aš, gal būt rinkčiausi kitą kelią, bet jei nusprendei primaitinti - liuks Sėkmės jums
Nei su vienu vaikučiu ilgai neturėjau pienelio, apytikriai apie 3 mėnesius tik maitindavau, o paskui derindavom mišinuką. Ko gero abiems tinkamiausias buvo Aptamil. Bet kiekvienam vaikučiui skirtingai, kaimynė maitindavo su Hipp visą laiką, kita mama su Similac, taigi, reikia žiūrėti kokia vaikučio reakcija, ar neberia, neviduriuoja, ar ramus ar sočiai pavalgo...