Į pakankamai didelę taurę dedame ledukų, tada 30ml pilame mėtų sirupo, 40 ml Keglevič ir kiek lieka taurėje vietos užpildome Spritu Su šiaudeliu išmaišome. Įmetam 2 alyvuoges (galima ir be jų).
1. SOBIESKI su spanguolėmis 20 ml 2. Likerio Amareto 20 ml 3. Greipfrutų sulčių 80 ml 4. Spanguolių sulčių 80 ml
Į stiklinę su ledu supilti sultis. Užpilti degtine ir likeriu. Stiklinę galima papuošti greipfruto skiltelėmis ar ketvirtadaliu ir ant pagaliuko sumautomis spanguolėmis. Pateikti su šiaudeliu.
Išbandžiau J.Oliverio receptą šampanas su trintomis braškėmis, bet gal šampano neatitaikiau, arba cukraus braškėse buvo mažai - jautėsi kartumas... Dar kada reiks pabandyti šampaną su trintais konservuotais persikais